Lidmaatschap

Lidmaatschap Over Rood


Over Rood begeleidt en ondersteunt ZZP'ers en andere ondernemers bij een doorstart, schulden, administratieve achterstanden en/of bedrijfsbeëindiging. Door je de weg te wijzen. Je te ondersteunen met slimme hulpmiddelen en kennis. Door samen met andere ondernemers aan de slag te gaan. Zo krijg je inzicht in jezelf, je gedrag, je drijfveren en je emoties. En ontdek je welke mogelijkheden er voor je open staan. Wat voor jou de beste manier is om je problemen op te lossen.

Lidmaatschap Starters


Als ondernemer krijg je met veel zaken te maken. Klanten vinden en goede afspraken maken, het slim inrichten van je administratie, het beheersen van je financiën en het betalen van belastingen. Morgen heeft een unieke aanpak ontwikkeld om jou als ondernemer met al deze zaken te ondersteunen. Met eenvoudige hulpmiddelen, tips, praktijkgerichte workshops en trainingen en een klankbord van ervaren ondernemers voor al je ondernemersvragen.

Je kunt gratis gebruik maken van onze Budgetview software voor het doen van je administratie. Wij leggen je gratis uit hoe, doen de controle en helpen je met de BTW aangifte.

Ideaal voor elke ZZP'er, onmisbaar voor starters!

Budgetview gratis account

Inclusief technische ondersteuning. Geen contract.