Trainingen

Training Bedrijfsadministratie en Jaarrekening


Bespaar tijd, geld en stress door je administratie slimmer in te richten!

Veel ondernemers verspillen enorm veel tijd aan hun administratie. Het goede nieuws is dat het opzetten van een goede structuur niet veel tijd kost. Een goede opzet van je administratie bespaart je tijd en geld doordat je alle gegevens gemakkelijk kunt vinden en geen spullen kwijt raakt. Je kunt je administratie eenvoudig en compleet aanleveren bij je boekhouder, bespaart veel vragen van je boekhouder en je voorkomt dubbel werk. Het is waarschijnlijk één van de meest renderende investeringen die je ooit hebt gedaan!

Training BTW Aangifte


Juiste en tijdige BTW aangifte bespaart je geld en gedoe achteraf!

Weet je niet hoe je BTW kunt terugvragen op benzinebonnetjes of je OV-Chipkaart? Of hoe zit dat nu met kosten van seminars of de lunch op kantoor? In deze praktische BTW training leggen we je uit welke BTW regelingen er allemaal van toepassing zijn voor de ZZP’er.

  • we helpen je er ter plekke mee!
    Sterker nog
Training IB Aangifte Ondernemers


Kennis van simpele belastingregels besparen je belastinggeld!

Adviseurs maken belastingen zo ingewikkeld mogelijk. Zo verdienen ze hun geld. Wij leggen je op een eenvoudige manier uit hoe het nu echt zit. Want dat valt reuze mee. In de bijeenkomst leggen we je de regels uit waar je als ZZP-er (zonder BV) mee te maken krijgt. Wat je kunt verwachten. Zodat jij de belastingaangifte voor 2016 met een glimlach invult, omdat je weet van welke aftrekposten je gebruik mag maken. Je betaalt niet meer belasting dan nodig is.


Kom dus naar deze praktische training voor ZZP’ers!