Cijferbrigade

Cijfer Helpdesk


De Cijfer Helpdesk ondersteunt je telefonisch of via de e-mail met alle vragen over hun administratie en financiën. Dit abonnement is bedoeld voor cliënten die zelf hun administratie hebben leren bijhouden, maar af een toe nog een vraag hebben of zich nog onzeker voelen en graag willen dat Over Rood nog met hen meekijkt. De Cijfer Helpdesk is inclusief gebruik van Budgetview.

Persoonlijke Cijferbrigade


De Persoonlijke Cijferbrigade neemt regelmatig de begroting, realisatie en administratie met je door. Bespreekt met jou hoe jij zo efficiënt mogelijk kan werken, controleert de gegevens, helpt eventueel bij het verwerken hiervan, beantwoordt al jouw vragen op het gebied van administratie en financiën via de telefoon, e-mail of in een persoonlijk gesprek. Elk kwartaal vindt een gesprek plaats waarin de resultaten worden besproken en samen met jou een financiële planning voor de komende maanden wordt gemaakt.

Financieel Controller


De Financieel Controller zorgt dat alle cijfers altijd op orde zijn. Hij houdt in de gaten of alle facturen en bonnetjes zijn aangeleverd, leest de gegevens in in Budgetview en verwerkt deze. Jij hoeft alleen je bankgegevens, facturen en bonnetjes per e-mail, post of upload aan te leveren. De Cijferbrigade doet de rest. De Financieel Controller helpt jou met je financiële bedrijfsvoering. Hij bespreekt elk kwartaal je plannen en je persoonlijke doelen met je. Samen passen jullie de financiële begroting aan. En vergelijken die met je resultaten. Zo krijg je steeds meer inzicht in je bedrijf. Welke klussen leveren het meeste geld op. Welke kosten kun je eigenlijk best schrappen zodat je meer winst maakt? Hoeveel omzet moet je elke maand halen om al je kosten – zakelijk én privé – te dekken? Op deze manier helpt de Cijferbrigade je niet alleen je administratie op orde te houden, maar heb je eigenlijk een parttime financieel controller.